F.A.Q

Her vil de oftest stillet spørgsmål i forbindelse med ReUnite blive slået op. Her kan findes svar om vores shop, hvad vi står for osv. Skulle det ske at i ikke fik jeres spørgsmål besvaret her er i altid velkomne til at kontakte os direkte. For information vedrørende direkte kontakt henvises til menuen kontakt.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Det eneste produkt vi har direkte levering på er vores bæltetasker som det ser ud nu. Næste produkt bliver skraldespandende som også får leveringsmulighed. 

Hvis ikke man selv afhenter det købte produkt i nærheden af os er en anden mulighed er at vi levere dit køb på den pågældende festival du ønsker det benyttet. Her kan man altså slippe for at skulle medbringe det selv hjemmefra. Det fungere på den måde at når produktet er købt og betalt levere vi dit produkt til den festival du skal på hvor du så kan afhente det ved os.

Vi levere på nuværende tidspunkt til Jelling Musikfestival, Smukfest og Langelandsfestivalen. Hos Langeland bliver teltet udleveret i “Laden” hvor man også kan købe P-Billet og modtage sit festivalarmbånd. På Skanderborg arbejder vi på at give mulighed for afhentning både på Kærligheden og på Føla&Boldbanerne. Jelling Musikfestival er i nærheden af indgangen.

Du er sikret i dit køb af købeloven som vi er underlagt, ligesom alle andre. Derfor betyder det at så snart du har købt et produkt at du er sikret af denne.

Som udgangspunkt har man altid 14 dages fortrydelsesret når man handler over nettet. Dette har du også ved os. Dog skal du være opmærksom på at det er brugte varer du køber, altså genbrug. Derfor skal du på forhånd være forberedt på at der kan være mindre mangler ved produkterne.

Det er vores pligt at sikre at produkterne er i god kvalitet. Der er vi også i god tro når vi sender et produkt til dig. Er der fejl på produktet finder vi en løsning på det. Enten at du returnere købet og får pengene igen, eller at vi giver et afslag i prisen.

Desuden skal du huske på at vi gør dette for at skån miljøet og hjælpe dig til en billigere og grønnere festival. Vi er ikke interesseret i at snyde dig

Det her er vores yndlingsspørgsmål at modtage. Når du køber et produkt hos os er du med til at gøre oprør mod “køb og kassér kulturen” som hærger de dansker festivaler. 

 

Alt for mange festivaldeltagere køber i dag et nyt telt hvert år og mange lader desværre teltene stå på festivalen på trods af det intet fejler. Ved at købe dit festivalgrej hos os i stedet vil du derfor være med til at mindske mængden af gode materialer der bliver sendt til forbrænding, og derved ikke bliver genbrugt.

Alle vores produkter er enten indsamlet på festivalerne eller lavet af genbrugsmaterialer fra de danske festivaler.