Om ReUnite

Ideen bag ReUnite

ReUnite er en idé, som kom til, grundet én tanke. Tanken om at genbruge, og tanken om at passe på miljøet. Til denne tanke blev festivaler indblandet, og det var her ReUnite opstod. Et ønske om at skabe et koncept, som ikke kun hjælper festivalerne med at ryde op. Samtidigt giver det også festivalgæsterne muligheden for at genbruge meget af det campingudstyr, som hvert år bliver efterladt på camppladserne ved især Smukfest og Roskilde. For hvorfor ikke genbruge det samme udstyr to år i streg, hvis det intet fejler?

Lær os og konceptet bag ReUnite at kende i videoen

Holdet bag ReUnite

Det hold, som befinder sig bag ReUnite, består af tre unge iværksætterlystne.

Kasper Kallesø Pedersen, Peter Hviid og Christopher Skovbjerg Nørgaard. De to førstnævnte er begge uddannede elektrikerer, mens sidstnævnte er under uddannelse som revisor.

Herudover har vi Team ReUnite som består af 25-30 frivillige som altid er klar til at give en hånd med indsamlingen på festivalerne og hvad der ellers skulle være brug for. Statister til videoer, rengøring og sortering af udstyret. Uden Team ReUnite ville vi ikke være kommet til hvor vi er nu.

Hvorfor benytte ReUnite?

God kvalitet til prisen

Vores produkter er i god kvalitet taget i betragtning at det er genbrug fra festivaler

Godt til samvittigheden

Når du køber genbrug hos os i stedet for at købe nyt, får du også god samvittighed med i købet

Nemt og bekvemt

Vi giver muligheden for at få leveret dit produkt direkte til festivalen så du ikke skal slæbe på detKonceptet

Fremgangsmåden for vores koncept er, at vi igennem vores samarbejdspartnere, har aftaler om afhenting af brugt campingudstyr fra festivalerne. Herfra henter vi det fra pladserne og transporterer det hjem til vores lager, hvor den store del af arbejdet begynder. Nu skal alle tingene sorteres, kvalitetstjekkes og sidst, men ikke mindst, vaskes rene. Det er den del, der er mest tidskrævende for os. Dette skyldes selvfølgelig, at vi er ekstra omhyggelige. Vi vil være 100% sikre på, at det I køber er i ordenligt kvalitet.